Hettema Vastgoed
Caspar de Roblesdijk 56 Zurich (Friesland) 8751 TK
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
Sfeervolle woning aan de zeedijk te Zurich Sfeervolle (o.a. mooi balkenplafond)

Sfeervolle woning aan de Waddenzeedijk te Zurich (o.a. mooi balkenplafond) woning (130 m2 woonopp.) met z.g. “wolfskap”, aan de Waddenzeedijk. Verdieping: twee tot drie slaapkamers, indien je daarvoor de overloop benut: 1 extra slaapkamer, deze ruimte is ook te gebruiken als werkkamer. Een grote zolder over de gehele eerste verdieping.  Begane grond: entree met ruime hal, grote kamer (26 m2), separate keurige (eet-) keuken met kelder en toegang tot de aanbouw met ruime gang, waterput, bijkeuken, ruime badkamer. Bovendien: een atelier/ kantoor/ extra slaapkamer of Bed and Breakfast (er is een separate toegang vanaf de straatzijde en een eigen terras). Ruime sfeervolle tuin overlopend in de zeedijk (dus vrije toegang naar de zeedijk), terras aan de voorzijde, grote garage met “achterom”. Dus: “schaapjes op het droge” en een mooi landelijk uitzicht. Houtkachel met veel stookhout (2-3 m3). Glasvezel-aansluiting mogelijk en een prachtige kastanjeboom op de koop toe: € 265.000,= k k.. Zurich, Caspar de Roblesdijk 56. Hoeveelheid grond: 252 m2, erfpacht op aanvraag.

Op een uur rijden van Amsterdam en Groningen, een half uur vanaf Leeuwarden, 10 minuten vanaf Bolsward en Harlingen en goede openbaarvervoerverbindingen.

Zurich is landelijk gelegen, een vriendelijk dorp waar iedereen elkaars privacy respecteert. Zurich ligt centraal bij de Afsluitdijk, u kunt hier wandelen in het natuurgebied aan en rond de zeedijk. Ideaal voor uitstapjes naar het strand bij Makkum, Sneek, Harlingen en Bolsward of de bossen van Gaasterland bezoeken. Een Ideaal fiets en vaargebied, met de boot varen en vissen op de binnenwateren, de Waddenzee of het IJsselmeer. Een weekend de Waddeneilanden bezoeken, je bent in 10 minuten bij de veerboot in Harlingen!

Openbaar vervoer (bus) op 10 minuten lopen, richting Leeuwarden, Harlingen (treinverbinding met Leeuwarden en Groningen), Alkmaar en Bolsward.

Met de auto 10 minuten reistijd naar: Harlingen, Bolsward en Makkum (met het strand aan het IJsselmeer). Op de fiets kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld naar de basisschool en voortgezet onderwijs in een straal van 8-10 km rondom Zurich, langs rustige binnenwegen.

Door Zurich loopt de Europese wandelroute E9, ter plaatse ook North Sea Trail geheten, bovendien loopt de z.g. "Groene kustroute" via Zurich door naar Groningen, Noord-Duitsland en de Scandinavische landen.

Mooie mogelijkheid om te wonen in een landelijke omgeving aan de Waddenzee bij de Afsluitdijk, vlakbij alle voorzieningen.


Kenmerken
Woning Categorie:Particuliere woningen
Prijs :  € 265.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1930
Perceeloppervlakte:252M
Slaapkamers:3
Badkamers:1
Parkeerplaats:2
Dichtsbijzijnde plaats:Harlingen, Bolsward, Leeuwarden
Openbaar vervoer:Bus
Tuin:Ja
Balkon/ terras:Ja
Garage:Ja
Berging:Ja
Openhaard:Ja
CV:Ja
Dichtbij plaats:Ja
Dichtbij water/ zee:Ja

Indeling

plattegrond_bgg_crd_56.jpg

 

plattegrond_1e_verdieping_crd_56.jpg
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 UITGELICHT

Sfeervolle woning aan de zeedijk te Zurich  Sfeervolle (o.a. mooi balkenplafond)
Sfeervolle (o.a. mooi balkenplafond) woning (130 m2 woonopp.) met z.g. “wolfskap”, aan de Waddenzeedijk. Verdieping: twee tot drie slaapkamers, indien je daarvoor de overloop benut: 1 extra slaapkamer, deze ruimte is ook te gebruiken als werkkamer. Een gr
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>
VERKOCHT! Chalet aan rand park bij Eernewoude en Oudega. jaarlasten: € 400,=
Midden in het Friese Merengebied bij Eernewoude: in het nationaal park De Alde Feanen, staat dit onderhoudsvrije chalet met veel privacy aan de rand van een kleinschalig park van 30 chalets (met een parklast van slechts € 400,= p.j.!). U kunt het hele ja
Lees verder>>