Hettema Vastgoed
Merwedeplein 28 Amsterdam 1078 NE
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
VERKOCHT Volledig gerenoveerd (2013) begane grond appartement met tuin (en achterom)

VERKOCHT 

Merwedeplein 28 huis, 1078 NE Amsterdam

Mooie kans! Een volledig gerenoveerd (2013) begane grond appartement met tuin (en achterom) en uitzicht op het groen van het Merwedeplein waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Gelegen in de Rivierenbuurt aan het Merwedeplein tussen de Churchilllaan en Rooseveltlaan nabij de Amstel. De mogelijkheid is aanwezig om de woning aan de achterzijde uit te bouwen!

Het appartement is circa 90 m2 groot en voorzien van twee ruime slaapkamers, luxe badkamer met vloerverwarming, separaat toilet, een zonnige woonkamer met nieuwe open keuken. Daarnaast beschikt de woning over een mooi ingerichte grote achtertuin (90 m2) met aparte praktische berging en achterom. Het appartement is verder nog voorzien van cv (2013) en een centraal stofzuigsysteem.

De woning is gelegen aan het Merwedeplein in de Rivierenbuurt en maakt onderdeel uit van het zogenoemde "Hilwis" complex. Dit complex is ontworpen door architect J.F. Staal. Het Merwedeplein is een heerlijk rustig plein met weinig verkeer. Aan het plein ligt een groot grasveld waar kinderen lekker kunnen spelen.

De buurt is gezellig met veel leuke restaurants en winkels o.a. in de Waalstraat, Maasstraat, Scheldestraat en Rijnstraat. De Pijp is vlakbij het Martin L. Kingpark aan de Amstel is op vijf minuten loopafstand dat is een mooie oase aan het water waar ook regelmatig activiteiten plaatsvinden.

De ligging is ideaal voor iemand die wil wonen op een mooie plek met de Amstel dichtbij maar ook vlot naar zijn of haar werk wil komen met de hoofdverbindingen en de ring vlakbij en het openbaar vervoer (tram en bus) dat je overal brengt. Ideaal om ook vlot naar het centrum van de stad te komen.

Het appartement is gelegen op erfpachtgrond (gemeente Amsterdam). Het betreft voortdurende erfpacht (Algemene Bepalingen 1994). De eigenaar heeft een grote de periode tot 2033 reeds vooruit betaald.

De Vereniging van Eigenaars wordt beheerd door Newomij. Het technisch onderhoud wordt gedaan door De Lairesse Bouwmanagement. Informatie over de VvE is beschikbaar. De bijdrage voor de VvE is € 128,77 per maand. Servicekosten zijn € 120,= per maand.

Vraagprijs: € 695.000,-- kosten koper

Wilt u deze woning bezichtigen? Maak dan een afspraak met Ynte Hettema tel.: 0622938599


Kenmerken
Woning Categorie:Particuliere woningen
Prijs :  € 695.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1930
Perceeloppervlakte:180
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Openbaar vervoer:Tram
:Bus
:Trein
Tuin:Ja
Berging:Ja
CV:Ja
Dichtbij plaats:Ja
 


Nieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
OPTIE Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>
VERKOCHT luxe romantische Bungalow Chalet op privépark, onderhoudsvrij
VERKOCHT luxe romantische Bungalow Chalet, van duurzaam onderhoudsvrij Red Cedar en met onderhoudsvrije kozijnen en deuren aan de buitenzijde (allen van horren voorzien) en een onderhoudsvrij terras met aansluitend een grote tuin. Een park met lage jaarla
Lees verder>>
Leeuwarden ruime woning met 6 slaapkamers, serre, atelier/ kantoor en een grote sfeervolle tuin
Deze zeer ruime hoekwoning bevindt zich aan de Monsmastate 10 te Leeuwarden aan het water in de wijk Cammingaburen. Ideaal gelegen t.o.v. diverse winkelcentra en scholen. Bovendien bent u snel, zowel in het centrum van de stad met de auto, bus of fiets en
Lees verder>>
Exclusieve Pakhuis-woning aan de rand van het centrum van Leeuwarden
Exclusieve Pakhuis-woning (voormalige meelhandel “Middelburg”) aan de rand van het centrum van Leeuwarden in de Wijbrand de Geeststraat 99. In dit voormalige pakhuis zijn twee volledig onder architectuur (architectenbureau Lautenbach) nieuwe woningen
Lees verder>>
Aan de rand van Oosterbierum deze keurige eengezinswoning aan de Skoalstrjitte 25
Vlakbij de Waddenzee, Harlingen, Franeker en op ongeveer 20 minuten van de Afsluitdijk en Leeuwarden, ligt aan de rand van Oosterbierum deze keurige eengezinswoning aan de Skoalstrjitte nummer 25.Vanuit de woning heb je zicht op de landerijen en ben je sn
Lees verder>>