Hettema Vastgoed
Fabrieksstraat 4 Zurich (Friesland) 8751 TD
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
VERKOCHT Karakteristieke voormalige Kaasfabriek en grote zuivelfabriek op 1767 m2, aan de Waddenzee

VERKOCHT KARAKTERISTIEKE VOORMALIGE KAASFABRIEK (185m2) EN GROTE ZUIVELFABRIEK (1050 m2) OP 1767 M2, AAN DE WADDENZEE.

Dit karakteristieke complex in het dorp Zurich, centraal gelegen aan de A7 en N31 bij de Afsluitdijk biedt diverse mogelijkheden.

Op slechts 1 uur rijden van Amsterdam, Groningen en Zwolle is dit complex een ideale locatie voor zowel wonen als diverse bedrijfsvormen. De huidige eigenaar heeft in de voormalige zuivelfabriek een stalling voor auto’s en vakantievoertuigen. Vanzelfsprekend kunnen er ook bedrijfsmatige opslag of wellicht een centraal gelegen distributielocatie gerealiseerd worden. DE KAASFABRIEK MET HAAR KARAKTERISTIEKE UITSTRALING BIEDT DE MOGELIJKHEID OM 2 WOONEENHEDEN IN TE MAKEN (DE GEMEENTE WIL DAAR AAN MEEWERKEN). Maar ook zijn er voor dit gebouw de mogelijkheden als: combinatie wonen-werken, presentatieruimte, galerie of expositieruimte. Op het terrein is een vrije ruimte van 530 m2 (tuin of parkeren).

Voorzien van elektra (o.a. krachtstroom), water, riolering.

De kaasfabriek zal daarvoor bouwtechnisch en qua indeling aangepakt moeten worden, daarvoor zijn reeds een aantal ontwerpen gemaakt waar de koper gebruik van kan maken.

De meest relevante rapporten zijn ter inzage, die belangrijk zijn om de aanvragen te ondersteunen. Diverse offertes zijn beschikbaar voor het weer in oude glorie brengen van de kaasfabriek Frisia uit 1892.

Graag nodig ik u uit voor een bezichtiging.

 

Vriendelijke groet,

 

Ynte Hettema

0622938599

 


Kenmerken
Woning Categorie:Bedrijfs Onroerend Goed
Prijs :  € 275.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1892
Perceeloppervlakte:1767M
Slaapkamers:6
Dichtsbijzijnde plaats:Bolsward, Harlingen
Openbaar vervoer:Bus
Tuin:Ja
Garage:Ja
Berging:Ja
Dichtbij plaats:Ja
Dichtbij water/ zee:Ja

Indeling
bestaande_bouw_zw_3d_frisia_1892.pngbestaande_bouw_zo_3d_frisia_1892.png_wv_nieuwe_indeling_3d_frisia_1892.png_wv_nieuwe_indeling_3d_frisia_1892.pngNieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet
Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet (van duurzaam Douglashout) Een park met lage jaarlasten (€ 1500,=p.j.) landelijk gelegen, het chalet is het gehele jaar recreatief te bewonen. Geen slagboom, geen COVID-19 beperkingen (het cha
Lees verder>>
Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
OPTIE Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>