Hettema Vastgoed
Amsteldijk 847 Amsterdam 1079LM
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
VERKOCHT ! FANTASTISCH WONEN AAN DE AMSTEL op Amsterdams mooiste locatie, tegen het Martin Luther Kingparks en een tuintje op de wal.

VERKOCHT!

FANTASTISCH WONEN AAN DE AMSTEL: op Amsterdams mooiste locatie, aan het Martin Luther Kingpark, op het brede deel van de Amstel ligt deze 26 meter lange en 5 meter brede  Klipperaak “Pieternella” uit 1908. Enkel liggend, gelegen in het groen aan een rustige weg in een kindvriendelijke omgeving met volop parkeergelegenheid en vlakbij alle voorzieningen, met directe verbinding naar A10, A2 en het centrum. De Rivierenbuurt, o.a. de Rijnstraat met zijn vele winkels en horecagelegenheden is op 5 minuten loopafstand. Vrij uitzicht op “’t huis aan de Amstel”, de watertoren en de replica van de magere brug aan de overzijde.
Sterk gebouwd schip met hijsmast en motor Brons Apping D, 70 pk 2cilinder 4-takt (1927) , ruime karakteristieke stuurhut 3.30 m. x 2.30 m. (fijne plek om te zitten met royaal uitzicht), salonroef 4.20 m. x 2.30 m. (destijds het woonverblijf van de schippersfamilie) en groot ruim 8.30 m. x 5 m. (nu woonkamer) met aansluitend open keuken 3.30 m. x 1.60 m., badkamer met ligbad 2.55 m. x 2 m. en slaapvertrek 3,40 m. x 2.50 m..
Aparte ingang bovendeks naar motorkamer en vooronder, het ruim is van bovenaf geïsoleerd.
Gasverwarming in ruim en roef, gasgeiser voor bubbelbad.  Walaansluiting gas, water, elektra en riolering. Fietsschuurtje in de tuin aan de wal.
(Er is ook nog een drijvend atelier/ kantoor bij: binnenwerks 11 m. x 3 m., (beton), separaat een varend terras (staal) van 2,5 m. x 5 m.)
Geen overdrachtsbelasting, u betaalt alleen de notariskosten.
Verzekeringsrapport aanwezig, onderschip behandeld in 2015, alle keuringen toegestaan op de locatie!

U kunt rechtstreeks een afspraak maken met: Ynte Hettema 0622938599 (ook in het weekend).


Kenmerken
Woning Categorie:Particuliere woningen
Prijs :  € 675.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1908
Perceeloppervlakte:100
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Parkeerplaats:1
Dichtsbijzijnde plaats:Amsterdam
Openbaar vervoer:Trein
:tram
:Bus
:Metro
Tuin:Ja
Balkon/ terras:Ja
Berging:Ja
Openhaard:Ja
Dichtbij plaats:Ja
Dichtbij water/ zee:Ja

Indeling
amstd847_bovenaanzicht_ruim_64.pngamstd847boot_sb_vv_64.pngamstd847boot_bb_vv_64.pngamstd847_transparant_64.pngNieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet
Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet (van duurzaam Douglashout) Een park met lage jaarlasten (€ 1500,=p.j.) landelijk gelegen, het chalet is het gehele jaar recreatief te bewonen. Geen slagboom, geen COVID-19 beperkingen
Lees verder>>
 luxe romantische Bungalow Chalet op privépark, onderhoudsvrij
luxe romantische Bungalow Chalet, van duurzaam onderhoudsvrij Red Cedar en met onderhoudsvrije kozijnen en deuren aan de buitenzijde (allen van horren voorzien) en een onderhoudsvrij terras met aansluitend een grote tuin. Een park met lage jaarlasten (€ 1
Lees verder>>
Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
OPTIE Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>