Hettema Vastgoed
Buorren 113 Tzummarum 8851 EM
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
Drie woningen en een showroom (Buorren 111, 113 en Kade 2) te Tzummarum

Drie woningen en een showroom in Tzummarum.

Drie woningen en een showroom (Buorren 111, 113 en Kade 2)  op de hoek van de Buorren en de Kade in het centrum van Tzummarum op in totaal bijna 500 m2 (493,8 m2), aan het water met landelijk uitzicht, vlakbij Franeker en Harlingen. Op de binnenplaats achter de woningen bevindt zich een mooi aangelegde tuin en een royale veranda. 

Buorren 111: een (te realiseren) woonoppervlakte van + 150 m2

Buorren 113: een (te realiseren) woonoppervlakte van + 150 m2

Showroom: 115 m2 (met mogelijkheid om nog een etage erop te plaatsen)

Kade 2: 60 m2

 

Een uitdaging voor iemand (of samen met familie en vrienden) die de (perfect onderhouden) privéwoning (kade 2) en de twee ook keurig onderhouden panden: Buorren 111 en 113 (recent zijn de daken van deze panden vernieuwd) weer wil scheiden van elkaar en bijvoorbeeld de showroom wil gebruiken als woning en/ of splitsen in twee appartementen (zie de 3D presentatie hiervan op www.yntehettema.nl ).

Kortom genoeg mogelijkheden, op deze unieke locatie, deels aan de Buorren en aan de Kade met landelijk uitzicht.

Een ideale uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. Franeker en Leeuwarden liggen vlakbij, evenals Harlingen waar u heerlijk kunt flaneren door de havenplaats.
Vanuit Harlingen kunt u een dagje met de boot naar de Waddeneilanden. Ook kunt u een Elfstedentocht doen per auto, fiets, of boot en 's winters op de schaats.

Amsterdam en Groningen zijn ongeveer een uur rijden van Tzummarum.

 

Tzummarum is een dorp gelegen in een agrarisch gebied, op een steenworp van de Waddenzee in het noordwesten van Friesland. Sinds 2018 behoort het dorp bij de gemeente “Waadhoeke”. Het naburige pittoreske dorpje Firdgum is op Tzummarum georiënteerd. Tot de gemeentelijke herindeling op 1 januari 1984 behoorde Tzummarum tot de gemeente Barradeel, die toen opgeheven is.

Het dorp heeft een basisschool (christelijk/ openbaar), een mooi café, bakkerij met ook vleesverkoop en kruideniersproducten, een groenteboer, een huisartsenpraktijk, een recreatiepark, een sporthal en enige bedrijvigheid. Firdgum heeft naast een archeologisch steunpunt, de Yeb Hettingaskoalle, een manege. Er zijn ruim 30 verenigingen op de gebieden van sport (o.a. kaatsen), spel, toneel, muziek en plezier.

De landerijen ten noorden van het dorp werden eeuwenlang vooral gebruikt voor de landbouw, terwijl de lage landen ten zuiden van het dorp vaak als hooiland dienstdeden. Naast de landbouw was ook lang de visserij een belangrijke bron van inkomen in het dorp. De Vissersvaart van Zeedijk naar het dorp werd speciaal gegraven om de vangst naar de klanten te kunnen brengen. Bij Koehool staat onderaan de dijk een monument van een haringvisser.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een bezichtiging.

Vriendelijke groet,

 

Ynte Hettema

(0622938599)


Kenmerken
Woning Categorie:Particuliere woningen
Prijs :  € 445.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1900
Perceeloppervlakte:493M
Slaapkamers:4
Badkamers:1
Dichtsbijzijnde plaats:Franeker
Openbaar vervoer:Harlingen
Tuin:Ja
Balkon/ terras:Ja
Berging:Ja
Dichtbij plaats:Ja
Dichtbij water/ zee:Ja

Indeling
plattegrond_wotex_nieuwe_situatie.pngwotex_plattegrond_nieuwe_situatie.pngNieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Onder de Afsluitdijk aan het IJsselmeer in Cornwerd, staat deze vrijstaande woning.
Onder de Afsluitdijk aan het IJsselmeer in het dorp Cornwerd, vlak boven Makkum, staat deze vrijstaande in uitstekende staat verkerende woning. Een uniek en karakteristiek huis met veel comfort en een fantastisch vrij uitzicht over de landerijen.
Lees verder>>
VERKOCHT Garage aan de Heeremahof 4  te Bolsward met elektra en zolder
VERKOCHT Garage aan de Heeremahof 4 te Bolsward met elektra en zolder. In de (nabije) toekomst heeft uw elektrische auto altijd een laadplek!
Lees verder>>
Prachtig chalet te koop in Friesland bij Eernewoude en Oudega. Jaarkosten: € 363,=
Midden in het Friese Merengebied, te koop aangeboden dit luxe, volledig onderhoudsvrije kunststof chalet, inclusief inventaris. Dit in nieuwstaat verkerend chalet is gesitueerd op een rustige kleinschalige Coöperatieve camping met 30 staanplaatsen aan d
Lees verder>>
Karakteristieke Schoolmeesterwoning aan de Waddenzee.
Deze voormalige schoolmeesterwoning kenmerkt zich doordat alle authentieke details zijn behouden en u toch profiteert van modern wooncomfort (Cv en isolatie). Kenmerkend voor dit type woning is de centrale monumentale gang, met links de salon met balke
Lees verder>>
Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnproever.
Lees verder>>
Grote woning met grote loods/ werkplaats aan de rand van Harlingen, vrij uitzicht!
Aan de rand van Harlingen aan het eind van de straat met vrij uitzicht over de landerijen staat deze moderne grote woning (290 m2) met loods/ werkplaats (250 m2). Eventueel 10 gragaboxen te koop tegen meerprijs. Het ruime perceel (1475 m2) en de smaakvol
Lees verder>>
Bedrijfsloods (ook voor zware industrie) op 411 m2 met een totale oppervlakte 250m2
Bedrijfsloods (ook voor zware industrie), op 411 m2 op bedrijventerrein Middelsee te Stiens. Gebruiksoppervlakte van de loods is 330 m2. Begane grond is 200 m2 en de verdieping in de loods 180m2, waarvan het kantoor op de verdieping 50 m2 groot is.
Lees verder>>
Klassiek grachtenpand in het historische stadscentrum van Bolsward
Fraai gerenoveerd grachtenpand met zonnige tuin, berging met sauna en (tegen meerprijs)garage met elektra en zolder. Het geheel is gelegen in het historische stadscentrum (beschermd stadsgezicht) van Bolsward. Het Grootzand ligt letterlijk “om de hoek” va
Lees verder>>