Hettema Vastgoed
Terschelling 8880
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
Terschelling: Landal vakantiepark

De dorpjes en buurtschappen, met allemaal hun eigen karakter, liggen op Terschelling in een lange lint achter elkaar en zijn door middel van de Hoofdweg met elkaar verbonden. De afstand van West-Terschelling, of ‘West’, zoals de Terschellingers zeggen, tot het meest oostelijke dorp Oosterend, is slechts 11 kilometer.

Landal West-Terschelling (79 luxe appartementen), ligt zoals de naam al zegt zeer centraal op het eiland Terschelling in West Terschelling (plaats waar de boot aankomt). Het gezellige dorp met winkels en restaurants liggen op loopafstand en natuurlijk de fantastische stranden liggen op fietsafstand. Tevens ligt het subtropische zwemparadijs om de hoek! Het complex ligt op eigen grond wat uniek is. Het eiland Terschelling bestaat voor 85% uit erfpacht. Op het park komt, naast een receptie, een kleine horecagelegenheid. Landal GreenParks zal zorgdragen voor de verhuur. De ontwikkelaar heeft zoveel vertrouwen in dit project dat er zelfs een garantierendement uitgekeerd kan worden.

LANDAL WEST-TERSCHELLING

Appartement                                        Koopsom                                            Status             

Nummer                                               k.k. excl. BTW___________________________                

28-B                                                    € 259.000,00

76-B                                                    € 269.000,00

Toelichting

Koopsom is k.k. exclusief BTW, inclusief eigen grond en inventaris.

 

4 pers. comf. appartement

4 pers. comf. appartement

Neem contact op met Ynte Hettema Makelaardij voor alle informatie rond deze vakantiewoningen.

Ynte Hettema Makelaardij

Telefoon: 0517-850586 of 0622938599
(Ook 's avonds en in het weekend bereikbaar)


Kenmerken
Woning Categorie:Recreatiewoningen Nederland
Prijs :  € 259.000 Te Koop/Beschikbaar
 


Nieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnproever.
Lees verder>>
Grote woning met grote loods/ werkplaats aan de rand van Harlingen, vrij uitzicht!
Aan de rand van Harlingen aan het eind van de straat met vrij uitzicht over de landerijen staat deze moderne grote woning (290 m2) met loods/ werkplaats (250 m2). Eventueel 10 gragaboxen te koop tegen meerprijs. Het ruime perceel (1475 m2) en de smaakvol
Lees verder>>
Klassiek grachtenpand in het historische stadscentrum van Bolsward
Fraai gerenoveerd grachtenpand met zonnige tuin, berging met sauna en (tegen meerprijs)garage met elektra en zolder. Het geheel is gelegen in het historische stadscentrum (beschermd stadsgezicht) van Bolsward. Het Grootzand ligt letterlijk “om de hoek” va
Lees verder>>
Bedrijfsloods (ook voor zware industrie) op 411 m2 met een totale oppervlakte 250m2
Bedrijfsloods (ook voor zware industrie), op 411 m2 op bedrijventerrein Middelsee te Stiens. Gebruiksoppervlakte van de loods is 330 m2. Begane grond is 200 m2 en de verdieping in de loods 180m2, waarvan het kantoor op de verdieping 50 m2 groot is.
Lees verder>>
VERKOCHT: Onder de Afsluitdijk aan het IJsselmeer in Cornwerd, staat deze vrijstaande woning.
VERKOCHT Onder de Afsluitdijk aan het IJsselmeer in het dorp Cornwerd, vlak boven Makkum, staat deze vrijstaande in uitstekende staat verkerende woning. Een uniek en karakteristiek huis met veel comfort en een fantastisch vrij uitzicht over de landerijen.
Lees verder>>
Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
VERKOCHT Karakteristieke Schoolmeesterwoning aan de Waddenzee.
VERKOCHT Deze voormalige schoolmeesterwoning kenmerkt zich doordat alle authentieke details zijn behouden en u toch profiteert van modern wooncomfort (Cv en isolatie). Kenmerkend voor dit type woning is de centrale monumentale gang, met links de salon
Lees verder>>
Prachtig chalet te koop in Friesland bij Eernewoude en Oudega. Jaarkosten: € 363,=
Midden in het Friese Merengebied, te koop aangeboden dit luxe, volledig onderhoudsvrije kunststof chalet, inclusief inventaris. Dit in nieuwstaat verkerend chalet is gesitueerd op een rustige kleinschalige Coöperatieve camping met 30 staanplaatsen aan d
Lees verder>>