Hettema Vastgoed
Hegewarren 2-26 Oudega 9216XR
Beweeg uw muis over de foto's om een groter foto te bekijken
Service Links
 
   Druk deze pagina af
   Toevoegen aan Favorieten
   Stuur door via e-mail
   Neem contact op

FOTO1 FOTO2 FOTO3 FOTO4
FOTO5 FOTO6 FOTO7 FOTO8
FOTO9 FOTO10 FOTO11 FOTO12
VERKOCHT Chalet aan rand park bij Eernewoude en Oudega. jaarlasten: € 400,=

VERKOCHT 

Midden in het Friese Merengebied bij Eernewoude:  in het nationaal park De Alde Feanen, staat dit chalet met veel privacy aan de rand van een kleinschalig park van 30 chalets (met een parklast van slechts € 400,= p.j.!). U kunt het hele jaar gebruik van dit chalet. Huisdieren zijn toegestaan.

 

Indeling:

Hal, voorzien van ingebouwde kastruimte, een koel/vries combinatie, een vrijstaande vaatwasser en een was/droog combinatie. Er bevinden zich 2 slaapkamers met kastruimte, een badkamer met ruime douche, toilet en wastafel met spiegelkast, recentelijk vernieuwd. De keuken is nieuw en voorzien van greeploze laden en kastjes. Uitgerust , met een Quooker een Atag  5-pits kookplaat en een prachtig luxe, stootvast Top Core werkblad. De woonkamer is licht en ruimtelijk en heeft een moderne gashaard. Een zit/ eethoek voor vier personen en een heerlijke zitbank.

De woonoppervlakte bedraagt ca. 40 m2 en het geheel staat op een ruime kavel van 200 m2 met veel privacy. In 2020 zijn er een nieuw vlonderterras en schutting geplaatst.

Overige gegevens: 

Het chalet is op het zuiden gericht, zodat u de hele dag kunt genieten van de zon. Bovendien is het aangesloten op het centrale gasnet, waterleiding en riolering. Tevens is er draadloos internet.

De 30 leden van Coöperatieve camping "de Hooidammen" zijn gezamenlijk eigenaar van het gehele perceel van 27.000 m2. inclusief een afgesloten parkeerterrein.

Voor het lidmaatschap van de coöperatie betaalt u éénmalig een entreebedrag van € 4311,=, dat terugbetaald wordt indien u het chalet weer verkoopt. Parkkosten zijn zeer laag (€ 400,=) en er bestaat eventueel een mogelijkheid tot een ligplaats voor de boot in de aangrenzende haven met zeer lage kosten € 55,= p.j..

Omdat het een coöperatie is, spreken we niet van een jaarplaats en blijven de leden eigenaar van het park zodat het park niet ten prooi kan vallen aan ontwikkelaars.

 

Voor boodschappen en andere voorzieningen:

Auto: Eernewoude 3,8km; Burgum 11,7km; Grou 19,5km; Drachten 13,3km en Leeuwarden 20,5km.

Fiets: Eernewoude 2,8km; Burgum 12,2km; Grou 8,6km; Drachten 12,9km en Leeuwarden 18,5km


Kenmerken
Woning Categorie:Chalets/ Stacaravans vanaf € 10.000,=
Prijs :  € 65.000 Te Koop/Beschikbaar
Bouwjaar:1995
Perceeloppervlakte:200M
Slaapkamers:2
Badkamers:1
Parkeerplaats:1-2
Dichtsbijzijnde plaats:Leeuwarden, Drachten, Heerenveen
Openbaar vervoer:Bus
:Boot
Tuin:Ja
Balkon/ terras:Ja
Berging:Ja
Dichtbij plaats:Ja
Dichtbij water/ zee:Ja
Dichtbij Bos:Ja
 


Nieuw - Nieuw

Openhuis Overzicht - Openhuis Overzicht


UITGELICHT

Sfeervolle woning aan de zeedijk te Zurich  Sfeervolle (o.a. mooi balkenplafond)
Sfeervolle (o.a. mooi balkenplafond) woning (130 m2 woonopp.) met z.g. “wolfskap”, aan de Waddenzeedijk. Verdieping: twee tot drie slaapkamers, indien je daarvoor de overloop benut: 1 extra slaapkamer, deze ruimte is ook te gebruiken als werkkamer. Een gr
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>
VERKOCHT  Chalet aan rand park bij Eernewoude en Oudega. jaarlasten: € 400,=
VERKOCHT Midden in het Friese Merengebied bij Eernewoude: in het nationaal park De Alde Feanen, staat dit chalet met veel privacy aan de rand van een kleinschalig park van 30 chalets (met een parklast van slechts € 400,= p.j.!). U kunt het hele jaar gebr
Lees verder>>