Hettema Vastgoed Afdrukken E-mail

Ynte Hettema heeft zowel de verkoop van particuliere woningen en recreatiewoningen, verhuur, beheer en advisering als werkzaamheden.
Daarnaast is Ynte Hettema actief in (recreatieve) bouwprojecten, zowel voor wat betreft de advisering als de realisatie.

Dankzij jarenlange brede ervaring in de verkoop, het organiseren van verhuur en beheer van woningen, het realiseren van projecten en advisering kan de kwaliteit geboden worden die u mag verwachten.

Wilt u een (recreatie-) woning huren of verhuren en eventueel het volledige beheer laten verzorgen dat kan voor u geregeld worden.

Neem ook voor advies of bemiddeling bij de aankoop van een woning contact  op.

Kantooradres: Caspar de Roblesdijk 18; 8751 TJ Zurich. Tel.: 0622938599 

 

UITGELICHT

Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
OPTIE Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
 Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
VERKOCHT Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnpro
Lees verder>>
 luxe romantische Bungalow Chalet op privépark, onderhoudsvrij
luxe romantische Bungalow Chalet, van duurzaam onderhoudsvrij Red Cedar en met onderhoudsvrije kozijnen en deuren aan de buitenzijde (allen van horren voorzien) en een onderhoudsvrij terras met aansluitend een grote tuin. Een park met lage jaarlasten (€ 1
Lees verder>>
Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet
Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet (van duurzaam Douglashout) Een park met lage jaarlasten (€ 1500,=p.j.) landelijk gelegen, het chalet is het gehele jaar recreatief te bewonen. Geen slagboom, geen COVID-19 beperkingen
Lees verder>>