Hettema Vastgoed Afdrukken E-mail

Ynte Hettema heeft zowel de verkoop van particuliere woningen en recreatiewoningen, verhuur, beheer en advisering als werkzaamheden.
Daarnaast is Ynte Hettema actief in (recreatieve) bouwprojecten, zowel voor wat betreft de advisering als de realisatie.

Dankzij jarenlange brede ervaring in de verkoop, het organiseren van verhuur en beheer van woningen, het realiseren van projecten en advisering kan de kwaliteit geboden worden die u mag verwachten.

Wilt u een (recreatie-) woning huren of verhuren en eventueel het volledige beheer laten verzorgen dat kan voor u geregeld worden.

Neem ook voor advies of bemiddeling bij de aankoop van een woning contact  op.

Kantooradres: Caspar de Roblesdijk 18; 8751 TJ Zurich. Tel.: 0622938599 

 

UITGELICHT

Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet
Makkum/ Witmarsum: op privépark luxe robuuste Bungalow Chalet (van duurzaam Douglashout) Een park met lage jaarlasten (€ 1500,=p.j.) landelijk gelegen, het chalet is het gehele jaar recreatief te bewonen. Geen slagboom, geen COVID-19 beperkingen (het cha
Lees verder>>
Woon- winkelpand (130 m2) met bedrijfsloods (350 m2)
Op mooie stand gelegen woon-winkelpand (130 m2) met grote loods (350 m2) met veel ruimte voor uw winkel en opslag van goederen of als extra winkel- presentatieruimte. Het perceel heeft een oppervlakte van 812 m2.
Lees verder>>
VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD Gaya Indonesia Restaurant, Café, Toko en privéwoning
Aan de zeedijk in Noord-Friesland bij de Waddenzee staat dit Indonesische restaurant met café en toko met Indonesische kunstnijverheid producten zoals: Indonesische meubels, kunst, sier- en gebruiksvoorwerpen. Een begrip voor de culinaire fijnproever.
Lees verder>>